Πνευματικά Δικαιώματα

Πολιτική Διαχείρισης του Site: 
Ιδιοκτησία Πνευματικών δικαιωμάτων © 2013 – Sarp Facility Management SA
Περιεχόμενο:
Η ιστοσελίδα www.sarp-services.gr (εφ' εξής: η εταιρεία μας) περιέχει πληροφορίες οι οποίες αφορούν την πληροφόρηση των επισκεπτών-χρηστών, σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Χρήση των "cookies":
Η ιστοσελίδα της εταιρείας μας δεν καταγράφει προσωπικές πληροφορίες των επισκεπτών του οπότε καμία πληροφορία που σας αφορά συγκεκριμένα δεν θα διατηρηθεί ή και δεν θα χρησιμοποιηθεί. Επίσης θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι μπορείτε να ρυθμίσετε τον browser που χρησιμοποιείτε ώστε να μην δέχεται "cookies" ή να σας ειδοποιεί όταν αυτό συμβαίνει. 

Καταχώρηση προσωπικών στοιχείων:
Τα προσωπικά στοιχεία που καταχωρείτε μέσω της ιστοσελίδα www.sarp-services.gr  θα αξιοποιηθούν από αυτή για την καλύτερη ενημέρωσή σας. Η ιστοσελίδα της εταιρείας μας, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει την ασφαλέστερη συλλογή, μεταφορά και αποθήκευση των καταχωρηθέντων προσωπικών στοιχείων και υπόσχεται ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία που καταχωρήσατε για να σας αποστείλει οποιοδήποτε αυτόκλητο μήνυμα ή πληροφορία ούτε οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) πρόκειται να τα παραχωρήσει σε τρίτους χωρίς τη δική σας συγκατάθεση. 

Sarp Facility Management SA δεν είναι υποχρεωμένη να ελέγχει και να παρακολουθεί τα στοιχεία που καταχωρούνται από τους επισκέπτες στο site της, και δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για ο,τιδήποτε σχετίζεται με αυτά. Διατηρεί επίσης το δικαίωμα να ελέγχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα καταχωρηθέντα στοιχεία και να διαγράφει χωρίς προειδοποίηση ό,τι κρίνεται σκόπιμο.

Πνευματικά δικαιώματα:
Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Sarp Facility Management SA . Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση της Sarp Facility Management SA. 

Συνδέσεις (Hyperlinks):
Η ιστοσελίδα της εταιρείας μας, περιέχει συνδέσεις (hypertext links) προς άλλα web sites τα οποία είναι τελείως ανεξάρτητα. Η ιστοσελίδα μας δεν αντιπροσωπεύει και δεν εγγυάται την ακρίβεια, την πληρότητα ή τη γνησιότητα των πληροφοριών που περιέχονται σε οποιαδήποτε τέτοια σύνδεση (hyperlink) σε άλλο site του internet, και η πρόσβαση σε άλλα sites μέσω αυτών των συνδέσεων από το site του pc-solutions είναι δική σας ευθύνη. O κάθε κάτοχος άλλου site στον κυβερνοχώρο, έχει το δικαίωμα κατόπιν επικοινωνίας με τη Sarp Facility Management SA να ζητήσει την μη καταχώρηση του hyperlink του site του, ή οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά).

Εμπορικά Σήματα: 
Όλα τα εμπορικά σήματα, λογότυπα, σήματα υπηρεσιών που εμφανίζονται στο site αποτελούν ιδιοκτησία της Sarp Facility Management SA.

Περιορισμένη ευθύνη:
H Sarp Facility Management SA αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά προκύψει αμέσως ή εμμέσως, τυχαία ή κατά συνέπεια, ή με οποιαδήποτε τρόπο σχετιζόμενη με την πρόσβαση ή τη χρήση του site της εταιρείας μας, χωρίς όμως να περιορίζεται, οποιασδήποτε απώλειας ή ζημίας προκληθεί από ιούς που μπορεί να επηρεάσουν τον εξοπλισμό σας (Η/Υ) ή την εγκυρότητα των πληροφοριών που αποκτήσατε μέσω της ιστοσελίδας μας.